Blogs in de spotlight:

Welke lekkernijen stop je in een lunch box voor kinderen?

Kinderen nemen een broodtrommel mee naar school, vaak gevuld...

De beste iPhone voor jou

Laten we direct met de deur in huis vallen....

Trots op mijn gehoorapparaat

Tegenwoordig zijn er net onder een miljoen mensen in...

De prijs van een traplift tweedehands

Je overweegt om een traplift te kopen, maar wat is de prijs traplift? Wellicht ben je al geschrokken van de kosten van een nieuwe traplift. Die zijn te hoog voor jouw beschikbare budget. Daarom besluit je om een traplift tweedehands te kopen. Een traplift tweedehands past wel binnen het beschikbare budget, want een traplift tweedehands is tot 50% goedkoper dan een nieuwe. Je betaalt voor een tweedehands traplift dus veel minder dan voor een nieuwe traplift. De prijs traplift is dan vaak minimaal €1490,-. Gelukkig kan een tweedehands traplift voor een nog lagere prijs worden geleverd. Hoe kan dat? Door ook gebruik te maken van tweedehands materialen voor de rails. Zo kan op een rechte traplift tot 2000 euro bespaard worden. Op een traplift met bochten kan zelfs tot 3800 euro bespaard worden.

Een traplift van goede kwaliteit

Natuurlijk is niet alleen de prijs traplift belangrijk. Een traplift tweedehands moet ook van goede kwaliteit zijn. Het bedrijf dat de trapliften levert is overtuigd van zijn prijzen en zijn kwaliteit. Trapliften worden geleverd met de laagste prijsgarantie. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in tweedehands trapliften van de topmerken Otalift en ThyssenKrupp. Alle onderdelen van een tweedehands traplift worden, voordat de traplift wordt verkocht, grondig nagekeken. De rail wordt gecontroleerd en de stoel wordt grondig nagekeken op beschadigingen. Bovendien worden de onderdelen die snel slijten, zoals de stoelbekleding en de accu, vervangen. De door geleverde traplift is dus van goede kwaliteit. Een traplift tweedehands wordt daarom geleverd met een garantie van één jaar en kan er een onderhoudscontract worden afgesloten. Is er een onderhoudscontract afgesloten? Dan wordt de garantie op een tweedehands traplift verlengd tot 5 jaar.

Eenvoudig een traplift tweedehands kopen

Het kopen van een traplift tweedehands is heel eenvoudig. Het maakt namelijk niet uit of de trap in jouw woning recht is of meerdere bochten heeft, een gespecialiseerd bedrijf heeft voor elke situatie een gebruikte lift op voorraad. Ook voor jouw woning is er dus een passende gebruikte lift leverbaar. Het model van de traplift kun je niet zelf uitkiezen, omdat het trapliftmodel wordt bepaald door de vorm van jouw trap. Heb je een rechte trap? Dan is de traplift goedkoper, want het is immers goedkoper om een rechte rail op maat te maken. De prijs traplift is overigens niet alleen afhankelijk van jouw trapsituatie. Die prijs is ook afhankelijk van jouw wensen. Je kunt de traplift bijvoorbeeld laten plaatsen aan de buitenzijde van de trap. De traplift wordt dan gemonteerd op de brede kant van de treden. 

Recente blogs

Welke lekkernijen stop je in een lunch box voor kinderen?

Kinderen nemen een broodtrommel mee naar school, vaak gevuld...

De beste iPhone voor jou

Laten we direct met de deur in huis vallen....

Trots op mijn gehoorapparaat

Tegenwoordig zijn er net onder een miljoen mensen in...

Wat voor een hardloopschoen kies jij?

Hou je ook zo van hardlopen, of ben je...

Voor jou?

Een kaartje sturen is in erg veel situaties gepast

Ondanks dat er steeds meer digitaal gaat, zijn er...

Wat kun je doen om sneller te herstellen van een blessure?

Als je een fanatiek sporter bent, is de kans...

Trots op mijn gehoorapparaat

Tegenwoordig zijn er net onder een miljoen mensen in...

Last van bladluis op de planten

Als je last hebt van bladluis, dan is dat...

Grootste festival van België: Tomorrowland

Als aan jou wordt gevraagd wat het bekendste festival...

Gerelateerde blogs

De beste iPhone voor jou

Laten we direct met de deur in huis vallen. Nieuw hoeft niet altijd beter te zijn. Daarbij kan een nieuwe iPhone een aardige aanslag...