De beste iPhone voor jou

0
644

Laten we direct met de deur in huis vallen. Nieuw hoeft niet altijd beter te zijn. Daarbij kan een nieuwe iPhone een aardige aanslag zijn op je budget. Apple loopt al geruime tijd ver vooruit met de beste technieken. Daarbij bieden ze zo’n 6 jaar iOS-ondersteuning. Hierdoor zijn iPhones die eerder zijn uitgebracht ook nog steeds zeer interessant. In het jubileumjaar van de iPhone kwam Apple met zowel de iPhone 8 als de iPhone X op de proppen. De iPhone 8 had een vertrouwd ontwerp zoals de iPhone 7. En de iPhone X bezat zoveel innovaties dat het de smartphone-wereld totaal op zijn kop heeft gezet. Het mogen duidelijk zijn dat de iPhones enigszins van elkaar verschillen. Ondanks dit zijn ze allebei nog steeds interessant. Zeker omdat ze nu refurbished verkrijgbaar. Je bespaart dan flink in de portemonnee en geniet van extra voordelen. Welk toestel voor jou de beste keuze is en waar je ze het beste koopt, lees je in dit artikel. 

Verschillen iPhone 8 en iPhone X

Naast een aantal overeenkomsten zijn er ook verschillen tussen de iPhone 8 en iPhone X. Zo heeft de iPhone 8 een enkele lens en de iPhone X refurbished een tweede lens aan de achterzijde. Met beide maak je mooie foto’s, maar met de iPhone X heb je meer opties tot je beschikking en leg je wat meer vast. Daarbij heb je dus extra fotografie-opties. Waar de iPhone 8 een ontwerp heeft met randen rondom het scherm, heeft de iPhone X een voorkant-vullend OLED-beeldscherm. De iPhone 8 is uitgerust met de Lcd-techniek. Het beeldscherm van de iPhone X is dus weer net wat beter. Onderaan het scherm van de iPhone 8 vind je een Touch ID thuisknop. De iPhone X heeft geen thuisknop en ook geen Touch ID. Het ontgrendelen van de iPhone X werkt met gezichtsherkenning. 

Meer over de schermen

– De iPhone X heeft een 5.8 inch OLED-beeldscherm. Hierdoor is het scherm kleurrijker en toont het scherpere contrasten. 
– De iPhone 8 heeft een kleiner 4.7 inch Lcd-beeldscherm. Dit toestel is dan ook geliefd bij hen die liever een compact formaat wensen.
Wil jij nog niet af van de Touch ID-ontgrendeling? De iPhone X heeft Face ID wat best snel went, maar mocht je de vingerafdrukscanner fijner vinden dan ben je met de iPhone 8 het beste uit. 

Hoe belangrijk is de camera voor je?

Is de camera de belangrijkste reden voor je om te kiezen voor een iPhone? Dan heeft de iPhone X de beste kaarten. Met een dubbele 12 megapixel camera, tegenover de enkele 12 megapixel camera van de iPhone 8, heb je weer meer opties op de iPhone X. Als je gewoon zo nu en dan een goede foto wilt maken, dan leent de iPhone 8 refurbished zich ook zeer goed. 

iPhone X kopen bij Forza

Voordelig, betrouwbaar en snel een refurbished iPhone X kopen doe je het best bij Forza Refurbished. Je bespaart tot wel 60% ten opzichte van de nieuwsprijs, ontvangt 24 maanden garantie en bent ook nog eens duurzaam bezig! 

iPhone 8 kopen bij Forza

Heb je liever een compacter formaat en thuisknop onderaan het scherm? Dan ben je nog voordeliger uit. Wederom ontvang je twee jaar garantie op het gehele toestel, zo ook de batterij.

Refurbished iPhone, de voordelen

Op forza-refurbished.be vind je het grootste gamma refurbished iPhones en iPads van de BENELUX. Hierdoor is er voor ieder budget een refurbished iPhone of iPad naar wens. Forza devices worden verstrekt onder het Keurmerk Refurbished, waardoor je bent verzekerd van een betrouwbare aankoop. Hierdoor is het niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn een zeer interessante investering. Weet jij al welke iPhone het gaat worden? De klantenservice van Forza wordt beoordeeld met een 9+, dus huiver niet om ze te bellen voor meer advies. Succes bij het maken van jouw keuze!