Blogs in de spotlight:

Waarom heeft feyenoord zo veel fans?

De Nederlandse voetbalclub Feyenoord heeft al sinds jaar en...

Wat zijn de leukste activiteiten om te doen in spijkenisse?

Spijkenisse is een gemeente in Zuid-Holland die veel leuke...

Ga goed verzekerd de weg op

Het is nog volop winter maar dat weerhoudt ons...

Grootste festival van België: Tomorrowland

Als aan jou wordt gevraagd wat het bekendste festival in België is, zeg jij waarschijnlijk direct Tomorrowland. Dat is een festival dat niet alleen bezocht wordt door Nederlanders, Duitsers en Belgen. Het festival is erg populair en kaarten zijn lastig te bemachtigen. Wat voor festival is dit precies? Door wie wordt dit bezocht? En wat is Dreamville? Dat vind je in dit artikel.

Tomorrowland gaat internationaal

Dit festival is in 2005 ontstaan, waar het met één dag begon. Een jaar later konden de bezoekers het campingfestival bezoeken. Vanaf 2007 bestond het festival uit meerdere dagen. Omdat er steeds grotere en meer internationale dj’s kwamen werd het festival al snel door bezoekers over de hele wereld bezocht, en door de camping is het een steeds groter festival geworden. Het bestaat dan ook uit twee delen. Het eigenlijke festival met de area’s, waar de artiesten optreden, en het campingfestival. Het campingfestival wordt ook wel DreamVille genoemd.

DreamVille

Op het festival is een klein dorpje samengesteld, genaamd DreamVille. Dit is een verblijf voor alle 'dorpelingen'. Je vindt hier alles om te eten, slapen en genieten. Er is een ruim aanbod aan slaapplekken en accommodaties. Je vindt er een camping waar je met je eigen kampeerspullen kunt slapen. Daarnaast vind je een Camp2Camp. Daar kan je kamperen op een ecologische en sociale manier. Het materiaal kan je thuislaten, want dit staat voor je klaar. In de Friendship Garden area kan je een plek reserveren waar je met 10 vrienden kunt slapen. Dan heb je nog twee verschillende tenten waar je kunt slapen, de Easy tent area, en de luxere tent Montagoe Area. Bij beide tenten area’s hoef je geen eigen matrassen of luchtbedden mee te nemen. De meest exclusieve mansion waar je kunt verblijven is de Mousai Area. Uiteraard zijn er in DreamVille verschillende eettentjes te vinden waar je kunt genieten van heerlijk eten. Ook vind je er een Marketplace waar je kappers tot juweliers vindt. Eigenlijk is DreamVille net een echt dorpje.

Kijk uit voor verslaving

Een festival is leuk, en uiteraard bezoek je dit voor de muziek en sfeer. Daar ga je heen met vrienden. Hier doe je een drankje mee voor de gezelligheid. Kijk uit dat het gezellige drankje geen verslaving wordt. Heb je het gevoel dat je hier geen controle meer over hebt en vaker per week naar de alcohol grijpt? Zoek dan hulp. In de verslavingszorg vind je professionele hulp en ondersteuning om je te helpen bij dit probleem.

Recente blogs

Waarom heeft feyenoord zo veel fans?

De Nederlandse voetbalclub Feyenoord heeft al sinds jaar en...

Wat zijn de leukste activiteiten om te doen in spijkenisse?

Spijkenisse is een gemeente in Zuid-Holland die veel leuke...

Ga goed verzekerd de weg op

Het is nog volop winter maar dat weerhoudt ons...

In 4 stappen een nieuwe fiets aanschaffen

Er is niets zo mooi als het kopen van...

Voor jou?

Welke ontwikkelingen in het nieuws zien we vandaag?

De wereld blijft veranderen en er gebeurt elke dag...

Wat is de meest effectieve manier voor bedrijven om zakelijk whatsapp te gebruiken?

De populariteit van WhatsApp als communicatiemiddel neemt snel toe...

Welke restaurants in rotterdam zijn leuk om te bezoeken?

Ontdek de leukste restaurants in Rotterdam! Rotterdam is een...

Stappenplan voor beleggen in crypto

  2022 is het jaar dat crypto het niet zo...

Gerelateerde blogs

In 4 stappen een nieuwe fiets aanschaffen

Er is niets zo mooi als het kopen van een nieuwe fiets. Of je nu je eerste fiets ooit aanschaft, of dat je je...

Waarom is het belangrijk om leuke dingen samen met je partner te doen?

De relatie tussen twee mensen is van cruciaal belang voor een gezond en gelukkig leven. Het is daarom belangrijk om leuke dingen samen met...

Welke tips hebben mensen voor het plannen van een leuke activiteit op hun vrije dag?

Het is altijd leuk om iets leuks te doen op je vrije dag. Maar het kan moeilijk zijn om een activiteit te plannen met...