U bent hier

Verdeel tombola-loten met je onderneming

Van 29 april tot en met 3 juni 2017 organiseren Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en de Gezinsbond de nieuwe campagne ‘Zo Dichtblij’, die voortbouwt op het succesvolle ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’.

Tijdens de campagneperiode kan je leuke posters uithangen met de slogan ‘Fijn je hier weer te zien!’ en iedere klant belonen met een lot. Op die manier maakt ‘Zo Dichtblij’ de inwoners bewust van het belang van een bruisende kern, en wordt detailhandel, horeca én ondernemerschap in en rond de kern op de juiste plaats gestimuleerd. Want ook diensten, creatievelingen en kleinschalige productie brengen het centrum tot leven. 

Deelnemers kunnen hun loten registreren op deze website en maken kans om een lokale prijs te winnen.

Hoe schrijf ik mijn zaak in? 

Je kan enkel loten verdelen als jouw gemeente ingeschreven is. 

Stap 1: Registreer je op deze website. Kies voor de rol 'Tombola-loten verdelen' zodat je meteen de juiste rechten hebt. 

Stap 2: Je ontvangt een bevestigingsmail, klik op de link om je account te activeren

Stap 3: Maak je zaak aan. Voer het adres en de contactgegevens van je onderneming (of meerdere) in waar de deelnemers tussen 29 april en 3 juni de Zo Dichtblij-loten kunnen bekomen. In het veld 'Eventuele opmerkingen aan de gemeente' kan je opgeven of je een prijs schenkt voor de lokale prijzenpot. 

Jouw gemeente bezorgt je midden april een campagnepakket met een infobrief, 390 loten en 2 affiches om uit te hangen.

Van zaterdag 29 april tot en met zaterdag 3 juni beloon je al jouw klanten met een Zo Dichtblij-lot. 

> Meer info in onze folder